Gerecht |
Prijs per / eenheid |
Aantal |
Hapjes |
Koude gastronomische hapjes |
€ 1.6 / stuk |
|
Warme gastronomische hapjes |
€ 1.75 / stuk |
|
Bordje tapas charcuterie |
€ 9 / 4 pers |
|
Ganzenleverpastei |
Huisgemaakte ganzenleverpastei |
€ 60 / kg |
|
Soepen |
Soep van seizoen groenten |
€ 5.5 / liter |
|
Fijne aspergesoep - witloofsoep - pastinaaksoep |
€ 6 / liter |
|
Oostendse Garnalensoep |
€ 9 / liter |
|
Koude voorgerechten |
Meloen met Parma ham, rucola en crème van avocado |
€ 6.95 |
|
Carpaccio van rund "Eigen kweek" met ganzenleverpastei en aardpeer |
€ 8.95 |
|
Tartaar van zalm met radijs, avocado en zure room |
€ 8.95 |
|
Gerookte zalm met ui, bieslook en kruidenkaas |
€ 8.95 |
|
Tomaat garnaal op een krokant slaatje |
€ 10.5 / 2 stuks |
|
Terrine van eendenlever, butter nut, vijg en rozijnenbrood |
€ 12.5 / 100gr |
|
Terrine van eendenlever met Butter nut, vijg en rozijnenbrood |
€ 14.5 / 150gr |
|
1/2 Canadese kreeft "Belle Vue" (sla, ei, cocktailsaus en groentjes) |
€ 19.5 |
|
Warme voorgerechten |
Gratin van zeevruchten in kreeften saus |
€ 10 |
|
Gepocheerde zalm met kreeftensaus |
€ 11 |
|
Kabeljauwhaasje met aardappel mousseline en spinazie |
€ 11 |
|
Tongrolletjes met hand gepelde garnaaltjes en prei |
€ 11 / 3 stuk |
|
Gebakken verse coquilles met wortel, ras el hanout en een curry saus |
€ 12 / 3 stuks |
|
Kaaskroketten |
€ 2.2 / stuk |
|
Ambachtelijke bereide garnaalkroketten van het huis |
€ 2.95 / stuk |
|
Hoofdgerechten |
Varkens Orlof met champignonsaus |
€ 7 |
|
Tournedos van kalkoen met champignonsaus |
€ 8 |
|
Varkenshaasje "Duroc d'Olives" met een mosterd saus |
€ 9.5 |
|
Ballotine van parelhoenfilet met champignonsaus |
€ 10.4 |
|
Lamskroon met rozemarijn saus |
€ 15.5 |
|
Kalfslende met een jus van eekhorentjesbrood |
€ 15.5 |
|
Rundsfilet "Eigen kweek" met natuurlijke braad jus |
€ 16 |
|
Gebakken eendenborstfilet met porto saus |
€ 16.2 |
|
Reeboknootjes met saus "Grand Veneur" |
€ 23 |
|
Aardappelbereidingen |
Huisgemaakte kroketten |
€ 0.3 / stuk |
|
Aardappelgratin |
€ 1.3 / pp |
|
Aardappel mousseline |
€ 1.3 / pp |
|
Verse frietjes (1 maal voorgebakken) |
€ 1.5 / pp |
|
Warme groenten |
Groenten 4 soorten |
€ 4.5 |
|
Kids menu |
Kaaskroketten met groentjes |
€ 6 / 2 stuk |
|
Koude schotel met fijne charcuterie en groentjes |
€ 7 |
|
Garnaalkroketten met groentjes |
€ 7 / 2 stuk |
|
Vol au vent |
€ 8 |
|
Balletjes in tomatensaus met puree |
€ 8 |
|
Gourmet |
Gourmet assortiment van 11 kwaliteiten vleessoorten |
€ 11.5 |
|
Gourmet assortiment van vis: scampi's, zalm, tongfilet, zeebaars, st. nootjes, tonijn, garnalen en ei |
€ 15.5 |
|
*buffet koude groenten (7) + aardappel salade en sauzen |
€ 5 |
|
Fondue |
Fondue assortiment van 8 kwaliteiten vleessoorten |
€ 9.9 |
|
Vleesfondue assortiment rund, kalf, kalkoen, varkenhaasje |
€ 18.5 / kg |
|
Fondue hoevevlees eigen kweek "Le plat pays" |
€ 22 / kg |
|
*buffet koude groenten (7) + aardappel salade en sauzen |
€ 5 |
|
Koud Buffet |
Assortiment vlees + Tomaat garnaal met groenten buffet |
€ 17 |
|
Gerookte en gekookte zalm, heilbot, scampi, tomaat garnaal + vlees met groenten buffet |
€ 20 |
|
Vis deĢlicatessen 8 soorten vis met vleesassortiment en groenten buffet |
€ 21 |
|
Royaal buffet met het beste uit land en zee baby kreeft, coquilles, groot vis en vlees aanbod, uitgebreid groenten buffet en koude sauzen |
€ 29 |
|
Verrassingsbroden |
Verrassingsbrood voor 6 pers. |
€ 19.5 |
|
Verrassing mini-broodjes per 5 stuks |
€ 6 |
|
Dessert |
Dessertbuffet: Donker en witte chocolade mousse - luxe gebakken - panna cotta - vers versneden fruit - crème brûlée - ... |
€ 10 / pp |
|
Ijstaart (minimum 10 pers.) |
€ 4 / pp |
|
Chocolademousse met krokant koekjes |
€ 5 / pp |
|
Flan karamel met rood fruit |
€ 5 / pp |
|