Doorgaan naar inhoud
Events & catering
Uitvouwen
Brunchen
Evenementen
Trouwfeest
Rouwmaaltijd
Uw eigen evenement
Beenhouwerij & traiteur
Pluktuin
Wijndomein
Uitvouwen
Contacteer ons
Mijn account
Winkelwagen
0
Account
Winkelwagen
0
Toggle menu
Feestdagen
49. Hoofdgerecht: kaasplank (8 soorten), inclusief rozijnenbrood confituur, fruit en noten
€
18.80
/pp
5. Mini vis gratin, met kreeftensaus
€
2.00
/stuk
50. Zuurdesembrood – meergranenbrood – donkerbrood
€
3.00
/stuk
51. Rozijnenbrood
€
3.30
/stuk
52. Dessert buffet
€
12.50
/pp
53. Chocolademousse: wit, bruin en melk, krokante koekjes
€
5.00
/pp
54. BÛCHE: Biscuit brownie chocolade – cremeux frambozen – ganache chocolade mousse donker chocolade – frambozen
€
3.95
/pp
min. 4 pers
54. BÛCHE: Mousse exotiek – cheescake – confit citrus – bretoens biscuit
€
3.95
/pp
min. 4 pers
54. BÛCHE: Mousse hazelnoten – cremeux chocolade – gezouten karamel krokant feuilletine – dacquoise hazelnoten
€
3.95
/pp
min. 4 pers
54. BÛCHE: Mousse rode vruchten – cremeux citroen – confit cassis – biscuit amandel
€
3.95
/pp
min. 4 pers
55. Runds filet pur (per 250g)
€
9.00
/250g
Algemene prijs: €36/kg
56. Hertenkalf (per 250g)
€
7.40
/250g
Algemene prijs: €29,50/kg
←
1
2
3
4
5
6
→
Scroll naar boven
Scroll naar boven
Vlees
Submenu uitvouwen
Uitvouwen
Rundvlees
Gevogelte
Charcuterie
Traiteur
Submenu uitvouwen
Uitvouwen
Apero Time
Soepen uit eigen tuin
Warme bereidingen
Brunch@home – Buffet – Gourmet
Dessert
Vriesvak
Groenten en fruit
Submenu uitvouwen
Uitvouwen
Fruit
Eetbare bloemen
Groene bladgroenten
Grondproducten (kool, ui, wortel, aardappel,…)
Hangproducten (tomaat, komkommer, bonen,…)
Kruiden
Pompoen
Overige
Submenu uitvouwen
Uitvouwen
Gebak / Brood
Dranken
Kaas
Events & catering
Submenu uitvouwen
Uitvouwen
Brunchen
Evenementen
Trouwfeest
Rouwmaaltijd
Uw eigen evenement
Beenhouwerij & traiteur
Pluktuin
Wijndomein
Contact
Nederlands
Submenu uitvouwen
Uitvouwen
Français
(
Frans
)