Verse groentjes, recht uit de tuin!

Le Plat Pays heeft een pluktuin. Alle groenten die gebruikt worden tijdens onze feesten komen uit deze tuin, maar ook u kan van deze uitgebreide keuze genieten! Onze pluktuin is toegankelijk iedere zaterdag van 9u tot 12u30, u hoeft dus geen afspraak te maken. Mogen we wel vragen om u hond niet mee te nemen? Zo heeft iedereen een aangename ervaring in onze pluktuin.

Kom uw eigen groenten plukken op onderstaande adres:
Houtemstraat 43
8980 Zandvoorde

Bij zelfpluk 10% korting op de webshop prijzen.

100% ecologisch fruit en groenten!

Hoe werkt de pluktuin en hoeveel kost het?

Neem een aantal plukemmers en ga fruit plukken. Na u pluk komt u eerst afrekenen. Daarna kan u rustig nagenieten op de bank in het gras met een gezond drankje.

We vragen geen inkomprijs. De prijzen per kilo staan vanaf het begin van het plukseizoen vast en zijn te vinden op het plukbord in de boerderijwinkel. Onze prijzen zijn aangenaam laag in vergelijking met het biofruit uit de winkel. U betaalt enkel volgens het gewicht dat u plukt.

U kan cash betalen, met payconiq of met de kaart.

Pluk ik zelf of moet ik bestellen?

Beide zijn mogelijk, maar wij raden u aan om zelf uw producten te komen plukken. Zo kan u zelf beslissen welke groenten u het liefste heeft. Kiest u bijvoorbeeld liever voor zeer rijpe tomaten of eerder voor tomaten die nog goed hard zijn. Als u zelf komt plukken kan u dit zelf bepalen.

Wat heeft u allemaal nodig om te oogsten?

Wij hebben alles wat u nodig hebt. Echter is het ook mogelijk u uw eigen plukemmer meebrengt. Zo houden ook wij de afvalberg kleiner.

Let wel op, indien u uw eigen emmer meebrengt, moet u deze eerst laten wegen aan de kassa voor u begint met plukken. Zo betaalt u enkel voor wat u geplukt hebt.

Ook kunnen potjes, doosjes, kommen of een winkeltas handig zijn. Een koeltas/frigobox kunnen gemakkelijk zijn op warmere dagen.

Ook dit project hoort in onze korte keten visie!

De wijnbouw hoort samen met onze pluktuin en ons Santfort Beef in onze korte keten visie. Al onze gebruikte voedingswaren komen van onze eigen kweek of wordt op zo’n duurzaam mogelijke manier ingekocht.

Le Plat Pays kiest dus voor lokale, milieuvriendelijke en gezonde producten!

Gesteund door: