Bestel uw gewenste producten voor de feestdagen!

Bestellingen dienen ten laatste 5 dagen op voorhand te gebeuren. Voor schotels, kommen en transportbakken vragen we waarborg van €50 (CONTANT) per bestelling. De €50 waarborg krijgt u terug bij retour van het materiaal (ten laatste op 1 februari 2023).

Afhaling bestellingen:
– Op 24 december van 15u tot 18u
– Op 25 december van 10u tot 11u
– Op 31 december van 14.30u tot 17.30u
– Op 1 januari van 11u tot 12u

Hapjes

3. Carpaccio van sint-jakobsnoot, citrus en avocado

2.10 /stuk

4. Rund tartaar met beukenzwam en gepekelde ui

2.10 /stuk

5. Mini vis gratin, met kreeftensaus

2.00 /stuk

6. Coquilles St. Jacques, risotto, shii-také

2.50 /stuk

7. Crème brûlée van rivierkreeft, Cognac en knolselder

2.10 /stuk

8. Gemarineerde zalm met agrum, mayonaise vandouvan, dille

2.10 /stuk

9. Rundscarpaccio met ganzenlever en aardpeer

2.10 /stuk

1. Tonijn, fregola en zoete paprika

2.10 /stuk

2. Crème van zoete aardappel en gekonfijte eend

2.10 /stuk

Tapas

10. Tapasplank

12.00 /pp

Warme gerechten

11. Voorgerecht: tongrolletjes, hazelnootboter, jonge aardappelen, winterprei en sausje van garnalen

11.00 /pp

11. Hoofdgerecht: tongrolletjes, hazelnootboter, jonge aardappelen, winterprei en sausje van garnalen

14.00 /pp

12. Voorgerecht: gebakken grietfilet, fregola, butternut en wittewijnsaus

12.00 /pp

12. Hoofdgerecht: gebakken grietfilet, fregola, butternut en wittewijnsaus

17.00 /pp

13. Voorgerecht: gratin van vis en zeevruchten met kreeftensaus

9.90 /pp

13. Hoofdgerecht: gratin van vis en zeevruchten met kreeftensaus

15.90 /pp

14. Voorgerecht: St. Jacobsnoten, aardpeer en jonge aardappelen

12.50 /pp

14.Hoofdgerecht: St. Jacobsnoten, aardpeer en jonge aardappelen

19.00 /pp

Warme soepen

15. Bisque van garnalen

4.40 /pp

16. Velouté van butternut en curry

3.80 /pp

Koude gerechten

17. Gerookte schelvis, koolrabi, avocado en sesam

12.00 /pp

18. Tartaar van zalm met radijs, avocado en zure room

11.00 /pp

19. Rund carpaccio met ganzenlever en aardpeer

11.00 /pp

20. Rund tartaar met beukenzwam en gepekelde ui

11.50 /pp

21. Carpaccio van sint-jakobsnoot, passievrucht, frisse quinoa en boekweit

12.00 /pp

Hoofdgerechten

22. Filet van hertenkalf met wildsaus

16.00 /pp

23. Parelhoenfilet met saus van eekhoorntjesbrood

13.50 /pp

24. Gebrideerde kalkoen in spek met boschampignonsaus

12.00 /pp

25. Lamskroon met lamsjus en rozemarijn

16.50 /pp

26. Wildragout van hert met boschampignons en veenbessen

15.00 /pp

Aardappelbereidingen

27. Verse aardappel kroketten

2.40 /pp

28. Gratin van aardappelen (±100g)

2.00 /stuk

29. Mousseline van aardappelen

2.50 /pp

Warme groenten

30. Assortiment 5 warme groenten

5.30 /pp

Feestelijke producten

31. Garnaalkroketten

2.50 /stuk

32. Kaaskroketten

2.00 /stuk

Koude buffetten

33. Assortiment vlees + tomaat garnaal met groenten buffet, koude sauzen

27.00 /pp

34. Assortiment vis (gerookte en gekookte zalm, heilbot, scampi, tomaat garnaal) + vlees en groenten buffet, koude sauzen

29.00 /pp

35. Buffet delicatessen: 8 soorten vis met vleesassortiment en groentenbuffet, koude sauzen

30.00 /pp

36. Royaal buffet met het beste uit land en zee: kreeftenstaart, coquilles en groot vleesaanbod, uitgebreid groenten buffet en koude sauzen

40.00 /pp

37. Buffet koude groenten + koude sauzen

6.00 /pp

Raclette

38. Raclette (Vanaf 4 pers.) 3 soorten kazen en 8 soorten fijne charcuterie, inclusief : aardappelen, uien, augurken en koude groenten

14.50 /pp

Gourmets

39. Assortiment van 11 kwaliteits vleessoorten

15.00 /pp

40. Assortiment van vis (scampi’s, zalm, tongfilets, zeebaars, sint-jakobsnoot, tonijn, ei met garnalen)

18.00 /pp

Fondues

41. Assortiment van 8 kwaliteits vleessoorten

11.90 /pp

42. Vleesfondue assortiment rund, kalf, kalkoen en varkenshaasje (per 250g)

Algemene prijs: €19,50/kg

4.90 /250g

43. Hoevevlees eigen kweek « Santfort Beef » (per 250g)

Algemene prijs: €23/kg

5.75 /250g

Kids

44. Garnaalkroketten met groentjes (2 stuks)

7.00 /pp

45. Kaaskroketten met groentjes (2 stuks)

6.00 /pp

46. Gefrituurde kipfiletjes en aardappelmousseline

8.00 /pp

47. Koninginnenhapje

7.00 /pp

48. Balletjes in tomatensaus met puree

7.00 /pp

Kaas

49. Hoofdgerecht: kaasplank (8 soorten), inclusief rozijnenbrood confituur, fruit en noten

18.80 /pp

49. Dessert: kaasplank (8 soorten), inclusief rozijnenbrood confituur, fruit en noten

8.80 /pp

Broden

50. Zuurdesembrood – meergranenbrood – donkerbrood

3.00 /stuk

51. Rozijnenbrood

3.30 /stuk

Dessert

52. Dessert buffet

12.50 /pp

53. Chocolademousse: wit, bruin en melk, krokante koekjes

5.00 /pp

54. BÛCHE: Mousse hazelnoten – cremeux chocolade – gezouten karamel krokant feuilletine – dacquoise hazelnoten

min. 4 pers

3.95 /pp

54. BÛCHE: Mousse rode vruchten – cremeux citroen – confit cassis – biscuit amandel

min. 4 pers

3.95 /pp

54. BÛCHE: Biscuit brownie chocolade – cremeux frambozen – ganache chocolade mousse donker chocolade – frambozen

min. 4 pers

3.95 /pp

54. BÛCHE: Mousse exotiek – cheescake – confit citrus – bretoens biscuit

min. 4 pers

3.95 /pp

Vers vlees

55. Runds filet pur (per 250g)

Algemene prijs: €36/kg

9.00 /250g

56. Hertenkalf (per 250g)

Algemene prijs: €29,50/kg

7.40 /250g

57. Parelhoen (per 250g)

Algemene prijs: €24/kg

6.00 /250g

58. Rosbief 1ste keuze (per 250g)

Algemene prijs: €23/kg

5.75 /250g

59. Kalkoen op wijze van de chef (met ganda ham) (per 250g)

Algemene prijs: €16/kg

4.00 /250g

60. Gevulde kalkoen met champignons (per 250g)

Algemene prijs: €19/kg

4.75 /250g