Rouwmaaltijd Ieper – Zonnebeke

Een laatste waardig afscheid.

Als u afscheidt moet nemen van een naaste is dat altijd een zeer zware periode. Hierin willen we u graag zo goed mogelijk bijstaan zodat de rouwmaaltijd geen onnodige zorg wordt. Wij zorgen voor een rouwmaaltijd of koffietafel die op een respectvolle manier verloopt.

Een waardige en respectvolle afscheid.

We weten dat u een moeilijke periode doorgaat tijdens het afscheid nemen van een naaste. U krijgt dan ook meteen heel wat extra taken waar u liever niet mee bezig bent. Wij willen alvast u begeleiden door in samenspraak een respectvolle rouwmaaltijd samen te stellen waar u verder geen zorgen meer om heeft. Zo kunt u in alle sereniteit afscheid nemen van uw geliefden.

De rouwmaaltijd of koffietafel kan ook in samenspraak met uw uitvaartondernemer samengesteld worden.

➜ Vraag uw persoonlijke uitleg aan

Een waardige afscheid kan maar één keer gebeuren. We zorgen dan ook dat we alles sereen en met alle respect laten verlopen. Zo kan er afscheid genomen worden van de dierbare, zonder dat er zorgen gemaakt moeten worden over de gerechten & bediening.

– Karolien Pype

Wilt u informatie voor de rouwmaaltijd?

Wilt u weten welke mogelijkheden we aanbieden en hoeveel het ongeveer kost? Vul dan dit formulier in en we nemen binnen de 48u contact met u op!

Rouwmaaltijd NL