Trouwzaal Ieper – Zonnebeke

De beste dag van uw leven!

Uw huwelijk is de mooiste dag van uw leven. Bij Le Plat Pays weten we hoe belangrijk deze dag voor u is. We bespreken dan ook samen alle details zodat we samen de herinneringen maken die u nooit meer zal vergeten.

Maak er uw onvergetelijke dag van!

Trouwen doet u met een goede partner

Trouwen is een gebeurtenis die u altijd zal bijblijven, daarvoor kiest u ook een goede partner. Niet alleen om mee te trouwen, maar ook een goede partner waar uw huwelijk op een zorgeloze en feestelijke manier kan doorgaan.

Of uw trouwfeest een groot evenement is van meer dan 400 personen of eerder een trouwparty met uw trouwe vriendenkring, het is allemaal mogelijk bij Le Plat Pays. Samen maken we een planning op die volledig aangepast is aan uw wensen zodat we van uw bruiloft een dag maken waar u nog lang van zal dromen.

➜ Vraag uw persoonlijke uitleg aan

Waarom kiezen voor Le Plat Pays?

Landelijk gelegen

Trouw in een feestzaal in een bijzondere mooie omgeving. Le Plat Pays is gelegen in het landelijke Zandvoorde. Dicht bij Ieper en Zonnebeke.

Persoonlijke aanpak

We overlopen samen al uw wensen om zo een huwelijk naar uw dromen samen te stellen. Van de ontvangst tot het eten en de muziek. Alles wordt tot in de puntjes besproken.

Gastronomische keuken

Onze keuken werkt steeds met verse & lokale producten, waardoor u een gastronomische menu kan verwachten. Daarnaast hebben we een eigen zaalteam die uw gasten verwelkomt en bedient.

Ceremonie mogelijk

Wilt u ook de ceremonie laten doorgaan bij Le Plat Pays? Ook dit is mogelijk! We zijn volledig uitgerust om uw ceremonie te laten doorgaan en dit ingekleed volgens uw wensen en dromen.

Hoe verloopt het plannen van uw huwelijk?

Le Plat Pays staat bekend voor zijn kwalitatieve ingrediënten en daar zijn we dan ook trots op! Onze chefs werken enkel met dagverse producten die van lokale afkomst zijn. Zo kweken we al onze groenten zelf en hebben we ook ons eigen rundsvlees (Santfort Beef). De korte keten is dan ook een waarde waar we echt naar streven.

Tijdens onze evenementen geniet u niet alleen van onze gastronomische keuken, maar ook van de familiale sfeer die ons zaalteam met zich meebrengt.

➜ Vraag onze brochure aan

Enkele sfeerbeeldjes…

Informatie over uw droom huwelijksfeest nodig?

Wilt u weten welke mogelijkheden we aanbieden en hoeveel het ongeveer kost? Vul dan dit formulier in en we nemen binnen de 48u contact met u op!

Huwelijk NL