Santfort Beef

Stantfort Beef is het kwaliteitsvol vlees van Le Plat Pays. Het label is bekend in de streek voor zijn heerlijk gemarmerde en smaakvolle rundsvlees.

De focus van Santfort Beef? Een eerlijk rundsvlees op de markt brengen met het oog op dierenwelzijn en de lokale keten!

Waarom kiezen voor Santfort Beef?

Met onze 120 runderen willen wij de consumenten bewijzen dat het ook anders kan. Door een aangepast ras, voeding en kweek proces willen wij terug het beste van het rund naar boven brengen. Met respect voor het dier brengen wij terug het gemarmerde, malse en smaakvolle rundsvlees op uw bord.

Wij werken enkel met volwassen vrouwelijke runderen wat ook onze garantie voor kwaliteit versterkt. Daarnaast kiest u met dit vlees ook voor kwaliteit van eigen bodem!

➜ Bestel uw vlees

100% kiezen voor korte keten

Bij alle takken van Le Plat Pays wordt er altijd gefocust op de korte keten. Bij al onze keuzes staat duurzaamheid centraal, dus ook bij ons eigen vleeslabel ‘Santfort Beef’.

Door te kiezen voor de korte keten helpt u de natuur, want zo wordt transport tot het minimum beperkt. Niet alleen is dit goed door de verminderde uitstoot, maar ook de stress bij onze dieren wordt zo sterk vermindert.

Van de dieren opkweken tot het versnijden gebeurd allemaal door onszelf. Zo zijn we zeker dat we de beste kwaliteit kunnen garanderen!

➜ Bestel uw vlees

Opgekweekt in diervriendelijke omstandigheden!