Evenementen van Le Plat Pays

Heeft u iets te vieren met vrienden, familie, collega’s,…? Zin om gastronomisch verwend te worden, maar niet om uren in de keuken te staan?

Het hele jaar door organiseren we diverse thema-avonden, van BBQ’s, Valentijnmenu’s tot 80s party’s!

Welk evenement past het beste bij u?

Afhankelijk van de trends en de periode waarin we ons bevinden organiseren we verschillende evenementen. Zo kunt u tijdens Kerstmis of Valentijn zich verwachten aan een volledig aangepast menu. Tijdens de winter doen we graag eens uniek en organiseren we grote winter BBQ’s. Na de lange winter kiezen we er dan eerder voor om nog eens de beentjes los te smijten in onze 80s party. Maar daar stopt het niet bij, zo hebben we ook nog onze streekbierenavond, kaasavond, Thé Dansant, feest van het varken,… Vaak worden onze evenementen begeleid door een zanger of DJ waardoor u achteraf nog geniet van een sfeervol dansfeest.

Zoals u leest hebben we dus verschillende evenementen die zeer goed passen bij u. Benieuwd? U vindt alle evenementen en uitleg in het overzicht onderaan deze pagina.

➜ Bekijk onze evenementen

Kwaliteit en van eigen bodem.

Le Plat Pays staat bekend voor zijn kwalitatieve ingrediënten en daar zijn we dan ook trots op! Onze chefs werken enkel met dagverse producten die van lokale afkomst zijn. Zo kweken we al onze groenten zelf en hebben we ook ons eigen rundsvlees (Santfort Beef). De korte keten is dan ook een waarde waar we echt naar streven.

Tijdens onze evenementen geniet u niet alleen van onze gastronomische keuken, maar ook van de familiale sfeer die ons zaalteam met zich meebrengt.

➜ Bekijk onze evenementen

Enkele sfeerbeeldjes…

Reserveer voor een evenement

Indien er annulaties of wijzigingen zijn dagzelf van het event na 9u, rekenen wij 50% aan per geannuleerde persoon.